Zaalverhuur Dorpshuis Horsterhoek

WAAR VINDT U HET DORPSHUIS?
Dorpshuis Horsterhoek is door de centrale ligging in het land en zijn faciliteiten uitermate geschikt voor het organiseren van verschillende activiteiten en evenementen. Het gebouw heeft multifunctionele zalen, een bar, een ruim terras en een grote buitenruimte. De ruimten zijn geschikt voor diverse gelegenheden: van teamuitje tot brainstormsessie, van bruiloft tot vergadering, van presentatie tot optreden, van jubileumviering tot kinderfeestje, van uitvaart tot workshop.
Het dorpshuis is toegankelijk voor invaliden, met uitzondering van de "De Havikshorst". Er is een invalidentoilet aanwezig.

       ZALEN

Naast de sfeervolle bar beschikt Dorpshuis Horsterhoek over vier activiteitenzalen. De zalen hebben toepasselijke namen, die verwijzen naar de natuur rond Vierhouten (meer info zie knoppen hieronder).  In onderstaand overzicht vindt u de maximale capaciteit per zaal. Het gaat hierbij om een indicatie. Deze is afhankelijk is van de gewenste opstelling/inrichting:

Ruimte  Locatie   Capaciteit  Zakelijke tarieven*
"De Dassenburcht"      begane grond, bar           20 personen            n.v.t.
"Het Edelhert"     begane grond, grote zaal         175 personen  50 euro per uur
"Het Ree" begane grond, kleine zaal   100 personen           75 euro per dagdeel
"De Keiler"       begane grond, biljartzaal   20 personen n.v.t., alleen verenigingsgebruik   
"De Havikshorst" 1e verdieping, bovenzaal  30 personen  30 euro per dagdeel

*tarieven onder voorbehoud, aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.


WILT U EEN ZAAL HUREN?
Wij verhuren de zalen op vaste momenten aan diverse lokale verenigingen. U kunt deze ook zelf huren! Bij het huren van een zaal of zalen zal aan de huurder een huurovereenkomst worden toegezonden. De huurovereenkomst is een bevestiging van de gemaakte afspraken over de zaal, de datum, de tijden en de prijs. Er zijn twee basismogelijkheden:

Mogelijkheid 1: Huren zaal per dagdeel met gebruik van "De Dassenburcht" (bar)
U kunt een zaal huren en daarbij tegen afzonderlijke betaling consumpties gebruiken uit de bar van het dorpshuis. In dit geval wordt de zaal gehuurd per dagdeel: ochtend, middag en/of avond. Een hele dag is dus in totaal 3 dagdelen, 's nachts is het dorpshuis gesloten. Bij verhuur wordt onderscheid gemaakt tussen niet-zakelijke en zakelijke activiteiten. Voor verenigingen geldt het niet-zakelijke tarief. De inrichting van de zaal wordt geregeld, u kunt zelf aangeven hoe u e.e.a. ingedeeld wilt hebben. Ook opruimen en schoonmaak na afloop zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Mogelijkheid 2: Huren zaal per uur zonder gebruik van "De Dassenburcht" (bar)
Voor de grote en kleine zaal bestaat de mogelijkheid om deze te huren zonder gebruik te maken van de bar van het dorpshuis. Bij deze variant is er geen onderscheid tussen niet-commerciële en commerciële activiteiten. U dient zelf de zaal in te richten en na afloop moet de zaal opgeruimd en bezemschoon worden achter gelaten.
U kunt zelf eten en drinken meenemen. In "Het Edelhert" is daarvoor een keukenblokje aanwezig, met mogelijkheid om koffie/thee te zetten (koffie, theezakjes, suiker en melk moet u wel zelf meenemen!).

Buitenterrein:
Het huren van (een deel van) het buitenterrein behoort ook tot de mogelijkheden. Het terrein is uitermate geschikt voor het houden van b.v. een barbeque, markt, feest of andere activiteit.

       

MEER INFORMATIE?
Voor meer informatie over de zaalhuren, mogelijkheden en beschikbaarheid, kunt u een mail sturen aan: zaalhuren@dorpvierhouten.nl  Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen. 
Reeds geplande evenementen/zaalverhuur staan al in de agenda vermeld, kijk daar voor de beschikbaarheid van de zalen.


PARKEREN
Parkeren kan in de directe omgeving van het dorpshuis en is kosteloos. Voor minder validen is een aantal parkeerplaatsen direct naast de ingang van het dorpshuis gereserveerd. Fietsen, bromfietsen of scootmobielen kunnen op het terrein in de fietsenstalling of de -rekken worden geplaatst.

 


IMPRESSIE ZALEN:

 

 De Dassenburcht  Het Edelhert  Het Ree  De Havikshorst  De Keiler  Buitenterrein