Het Edelhert (grote zaal)
De "Het Edelhert" is de grootste van alle zalen in het dorpshuis. Deze zaal heeft de meeste faciliteiten en is uitermate geschikt voor grotere groepen en grotere activiteiten zoals bijvoorbeeld feesten. De maximale capaciteit van deze zaal is max. 150 personen, afhankelijk van de indeling.

       

Ook kleinere groepen kunnen hier terecht, omdat de grote zaal met de aanwezige scheidingsgordijnen ruimtelijk verkleind kan worden. Deze gordijnen kunnen ook dienst doen als toneelgordijnen om bijvoorbeeld uw optreden een extra effect te geven.
Deze zaal is voorzien van een professionele geluids- en lichtinstallatie met beamer en groot projectiescherm. Deze installatie kunt u na een korte uitleg eenvoudig zelf bedienen. 

De zaal heeft een eigen klimaatbeheersing en kan daardoor voor uiteenlopende zaken ingezet worden. In deze zaal kunt u uw eigen catering verzorgen. Er is er een klein keukenblokje aanwezig om b.v. zelf koffie/thee te zetten. 

       

U kunt zaken als de geluidsapparatuur, de beamer met scherm, de piano, een whiteboard of flipover, etc. tegen een geringe vergoeding bij ons huren. Het dorpshuis beschikt over draadloos internet en gratis WIFI.  Desgewenst kan de internetverbinding ook via bekabeling lopen.